Het leukste kinderfeestje!

Is één van je kinderen binnenkort jarig en moet je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Wil je eens wat anders doen dan zwemmen, knutselen of een speurtocht? Wij hebben een escaperoom speciaal ingericht voor kinderen tussen de 8 & 12 jaar. Naast dat het leuk, spannend en uitdagend is, wordt er ook een beroep gedaan op samen iets oplossen, lekker ‘ontdekken’ en af en toe ook nadenken.

Deze escaperoom is niet eng, maar wel spannend en uitdagend! Hoe ziet zo’n escaperoom-kinderfeestje er dan uit? Dat kun je hier allemaal lezen.

De uitleg zal worden gedaan door Geheim Agent X. Na een korte instructie gaat het examen beginnen. De deur gaat op slot en de kinderen krijgen samen met één volwassen begeleider een uur de tijd om de uitgang te vinden. In dit uur moeten opdrachten worden gemaakt, puzzels en codes worden opgelost en sloten worden geopend.  Lopen de kinderen vast? Geheim Agent X helpt ze weer op weg met tips! De escaperoom is uitdagend, maar voor de kinderen goed te doen. Zo’n 95% weet namelijk de escaperoom op tijd te verlaten.

Na afloop bespreken we het examen in onze nieuwe chill-out, onder het genot van ranja en chips. Natuurlijk is er koffie of thee voor de begeleiders. Ook is het mogelijk om voor of na de escaperoom patat met snacks te eten bij ons. Cadeautjes voor de jarige kunnen worden uitgepakt in onze vernieuwde lounge.

Hebben de kinderen op tijd de escaperoom verlaten? Dan krijgen ze een officiële geheim agent-certificaat, die ze natuurlijk kunnen laten zien aan hun opa, oma, juf of meester Voor de jarige heeft Geheim Agent X ook nog een speciaal cadeautje meegenomen!

Het is zelfs mogelijk om het kinderfeestje te combineren met onze GPS tocht. Hier proberen we het gereedschap te achterhalen waarmee de crimineel probeerde te ontsnappen. Vier dus het leukste kinderfeestje bij kinderescaperoom.nl in Harderwijk!

Kinderescaperoom.nl

iS GESLOTEN PER 1 JAN. 2020

domeinnaam is te koop: info@adventureveluwe.nl