Kinder Escaperoom HarderwijkVernieuwde kamer sinds 2019!

Onlangs hebben wij onze Escaperoom speciaal voor Kids helemaal vernieuwd. Ook hebben we nu speciale arrangementen voor grote groepen kinderen! benieuwd naar deze unieke beleving mét nieuwe opdrachten, puzzels, verrassingen en een nieuwe lounge? Lees dan snel verder!
Bekijk de kids escaperoom

Kinder EscaperoomSpeciaal voor grote groepen!

Wij hebben recentelijk een vernieuwde Escaperoom speciaal voor Kids geopend! Onze nieuwe escaperoom is ook beschikbaar voor grote groepen van meer dan 20 kinderen. Wij hebben hiervoor speciale arrangementen samengesteld. De vernieuwde kamer bestaat uit:

☑️ Een nieuwe ‘lounge’ waar heerlijk gesmikkeld en gesmuld kan worden om al helemaal in de stemming te komen;
☑️ Een nieuwe kamer;
☑️ Airconditioning;
☑️ Speciaal arrangement voor groepen van meer dan 20 kids;
☑️ Super leuk voor (sport)verenigingen, schoolkampen en andere grote groepen.

De kamer is niet eng, maar kan wel spannend zijn. De deur van de Escaperoom gaat natuurlijk dicht en de opdrachten zijn uitdagend, waardoor de Kids gezonde spanning kunnen ervaren. De kinderen krijgen een duidelijke instructie van onze top Geheim Agent X en kunnen zo veilig aan de ontsnapping beginnen. Wij kijken en luisteren altijd mee via camera’s.

Naast de Kids Escaperoom, hebben wij nog veel meer activiteiten voor kids! Wilt u activiteiten combineren? Geef het gerust aan! We maken er een onvergetelijk dag van!

De Escaperoom boeken met een grote groep?

Stuur ons een berichtje of vul het contactformulier in. Geef daarbij ook aan hoe groot de groep is. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om alles door te nemen en de prijs te bepalen!

Contactformulier Whatsapp ons

Bekijk de trailer

Beoordelingen van anderenLees hier de reviews van groepen die jou voor zijn geweest!

Groep 8 vond dit misschien wel de leukste activiteit van het schoolkamp. Super leuke activiteit voor groepen. Goed geregeld en dat voor een goede prijs!

Frank D.

Als afsluiting van het jaar zijn we met meerdere teams van onze sportvereniging naar de Kids Escaperoom gegaan. Dit in combinatie met een patatje. Super goed georganiseerd en iedereen heeft het naar zijn zin gehad!

Henk S.

Wij hadden het schoolkamp niet beter af kunnen sluiten dan bij de Escaperoom voor Kids in Harderwijk! Iedereen was super enthousiast, na een sowieso al geslaagde week.

Loes de J.

Top 4 kinderactiviteitenNAAST DE KIDS ESCAPEROOM HEBBEN WIJ NOG VEEL MEER ACTIVITEITEN VOOR KIDS!

Expeditie Veluwe KIDS
Adventure lab
kids dropping
Wie is toch de mol?